Veilige betaalomgeving (SSL)

Veilig betalen met DocData

• Alle betalingen op FacilityDeal.nl verlopen via DocData Online Payment Services
  • DocData Online Payment Services is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers
  • DocData voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1) van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door DocData geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL
  • SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol dat gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. Zowel de integriteit en de verificatie van de berichten als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de klant vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://. FacilityDeal heeft zo’n beveiligde site
  • DocData wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan, wordt het Certificate of Compliance verstrekt
  • DocData verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van klanten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden
  • In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal DocData dit te allen tijde melden aan de daartoe bevoegde Justitiële instantie.